DOWNLOAD PERCUMA:  Audio "29 Lubuk Rahsia Mencari Agen. Klik sini untuk dengar.

Sambil tunggu! ....Pastikan baca dulu di bawah ni...


Nak Cari 1,347 Downline atau Agen

Setiap Hari?

Copy & Paste Je Iklan Ni!



Sahabat  usahawan,

Nak mencari agen atau downline memang SUCKS.

Tapi ini rahsia untuk tarik prospek baru secara berterusan setiap hari.
Dan diorang memang dah ready nak join anda...!

Ramai student kami dengan mudah dapat rekrut agen dan downline, walaupun mereka baru dan tiada pengalaman.

"996 Prospek Baru Dalam 23 Hari"


"38 - 86 Prospek Baru Setiap Hari"



"1,347 Prospek Baru Dalam 1 Hari Tanpa Kos"


Statistik ini memang gila.

Tapi 95% usahawan dari rumah lebih banyak rugi duit dari buat duit!


Di sini bermulanya kisah saya...

Lepas 13 tahun berkecimpung dalam bisnes online, saya faham sangat.

Bertahun-tahun saya asyik keluar masuk MLM. Saya juga asyik bertukar-tukar produk sebagai agen.
Saya juga pernah jadi founder dan produk owner.

Semua saya dah try, dan lalui perit getir, naik turun seorang usahawan yang nak mencari kebebasan masa dan wang.


...takda apa yang saya dapat melainkan penat lelah, air mata dan hutang yang makin menimbun.

(belum campur lagi stok produk yang gagal dijual - tengah kumpul habuk dalam almari)


Saya ni jenis susah nak 'give-up'. Saya bangun balik, dan bangkit.

Kini saya boleh rekrut lebih dari 100 prospek agen dan downline setiap hari secara konsisten tanpa keluarkan modal satu sen pun.


Hari ini, saya dimurahkan rezeki, diberikan penghormatan dengan kebolehan mengajar dan mendidik ratusan ribu usahawan seperti anda juga.




Anda mungkin tertanya, ..

Apa yang berlaku pada saya? Apa perubahan yang saya buat yang  boleh tukar situasi saya hampir serta merta? Apakah formula ini?


Adakah Saya Terpaksa Belajar Jadi Super Star Salesman Dengan Ayat Manis, Buat Meeting Di Hotel Mewah Dan Laburkan RM1,000 Untuk Buat Iklan? 

Hish. Mana mungkin. Saya pendiam lagi pemalu.


Adakah saya terpaksa gantung flyer dan paksa kawan-kawan dan saudara-mara join bisnes saya?

No way.


Adakah saya join satu peluang baru atau produk terkini yang membawa perubahan pada saya?

Sudah tentu tidak.


Jadi apa yang saya buat?

Ia sesuatu yang pelik dan tak masuk akal pada saya ketika tu.

Tapi apa yang saya buat adalah...


Saya BERHENTI menjual peluang bisnes seperti kebanyakan seller lain.


Di kala orang lain menjaja produk dan 'company' mereka, saya buat yang sebaliknya.

Semua orang kata produk mereka paling hebat.

Semua orang kata company mereka paling power.


Konon!


Abis tu, kenapa tetap ramai orang gagal?

Saya bukanlah totally pemalas. Usaha tu usaha juga.

Tapi walaupun berusaha, hakikatnya saya tak nampak hasil di sebalik usaha saya.


Bila saya tanya nasihat 'leader' atau HQ, diorang semua cakap benda yang sama:-

  • "Kau kena kerja lagi kuat"
  • "Kau kena buat iklan lagi banyak"
  • "Kau kena follow-up lagi kerap"


Pfftt...adeh.

Jauh di lubuk hati, saya tahu, ada something wrong. Something yang missing.


"Kenapa aku jual vitamin, padahal orang tak nak pun?"

"Kenapa aku ajak orang buat bisnes, sedangkan aku pun ragu-ragu dengan bisnes ni"


Semua serba tak kena.

Lalu saya jumpa satu formula, apabila saya TIDAK menjual, semakin ramai orang mendekati saya.


Ini rahsianya: Saya belajar tulis iklan dan copywriting jauh berbeza dengan seller lain.


Copywriting yang pendek, tapi berkesan, dengan satu tujuan khusus.

Dan saya tidak menjual <--- ini sangat penting.

Iklan yang ditulis wajib menarik orang yang betul.


Kita mesti dicari. Bukan kita mencari.

Marketing kita mesti positioning diri kita sebagai pakar, dan bukan sebagai orang biasa.


Okay dengar sini...

Untuk bisnes anda berkembang, anda perlukan agen dan downline berkualiti yang datang kepada anda secara NON-STOP. Tak boleh berhenti.


Mereka akan join bawah anda, dan membeli produk anda, tapi.....


Problem pertama anda, diorang akan anggap anda ni nak ambil kesempatan dan just nak perabih duit diorang je. Diorang dengar kena "meeting larut malam" (MLM) pun dah meluat.


Problem kedua anda, diorang dengar company MLM pun dah lari jauh-jauh. Anda nak cari agen? Diorang pun dah berpuluh kali terpaksa tadah telinga dengar peluang jadi agen. Produk dah bersepah merata-rata sekarang ni. Diorang TAK HERAN LAAA...


Problem ketiga anda, diorang tak kenal anda. Diorang juga tak percaya anda. Diorang tak faham apa nilai tawaran anda pada mereka. Anda terpaksa mempengaruhi mereka, dan cuba 'close' mereka... sedangkan anda bukan seorang sales person.


Sebab itu saya sarankan student-student saya untuk gunakan 3 Step Mudah untuk rekrut agen dan downline ini.




Step pertama, adalah menarik agen dan downline berkualiti dengan ayat iklan tertentu. Lain umpan, lain ikan yang kita dapat.


Umpan kita penting untuk menarik jenis orang yang kita nak tarik.


Problem ke-empat anda, anda tak pandai tulis ayat iklan yang power. Anda juga takda masa nak belajar copywriting.


Tapi jangan risau.

Masalah anda akan selesai hari ini.


Saya buat kerja. Anda kutip duit.


Saya telah kumpulkan 62 Headline/Tajuk iklan + 26 iklan terbukti yang bertanggungjawab menarik ratusan ribu prospek usahawan sejak 13 tahun lepas.


Anda hanya perlu COPY dan PASTE.

Boleh buat kan?


Anda boleh guna skrip iklan power ini di pelbagai lokasi iklan termasuk:-

  • Personal profile FB
  • FB group
  • Facebook Ads
  • Google Adwords
  • Classifieds di surat khabar
  • Flyers
  • dan banyak lagi channel lain


Lupakan Ebook dan Seminar Yang Mahal Gila Sampai RM4,970, RM1,200, RM500, RM100 malah RM50 Yang Kebanyakannya Sampah Yang "Recycle" Semula


Anda ada masa ke nak implement benda yang anda belajar tu?

Hakikatnya anda takda masa.

Anda nak cepat.


Hakikatnya, saya jual 62 + 26 Skrip Iklan dengan harga jauh lebih mahal dari harga di atas ini, kerana mereka yang menggunakannya memang mendapat pulangan berkali ganda.


Tapi saya tidak caj sebanyak itu hari ini.


Bila anda beli "Mudahnya Cari Agen & Downline", anda akan dapat skrip iklan yang anda boleh copy & paste - memang takkan jumpa di tempat lain.


Paling best? Ini jaminan saya..


Tak payah fikir tulis ayat marketing. Menjadi seorang pakar copywriter memerlukan pengalaman bertahun-tahun sebelum benar-benar mahir. Untuk mengupah copywriter yang handle pula, kosnya ribuan ringgit! Biar pengalaman saya selama 13 tahun menulis ayat marketing menjana wang untuk anda.


Tak payah cari orang. Dalam setiap bisnes, pasti akan ada orang yang perlukan anda. Gunakan strategi yang betul. Mereka akan datang cari anda, anda tak perlu cari mereka.


Tak perlu pengalaman - program ini ditujukan khas bagi anda yang baru mahupun 'otai'. Mulai hari hari ini, anda akan tahu step-by-step dengan jelas apa perlu dibuat setiap hari. Tak perlu lagi terfikir "betul ke apa aku buat hari ni?". Saya akan guide.


Kumpul monthly payment terus ke akaun bank anda. Agen dan downline tolong buat kerja.


Cara lambat untuk berjaya, adalah dengan buat kerja sorang-sorang. Kalau nak cepat, anda perlukan sokongan, team network dan leverage.


Sebaik saja anda rekrut agen atau downline baru...kerja anda semakin mudah.

HQ atau syarikat bekalkan product knowledge, bahan pemasaran, dan testimoni.

Anda bantu agen buat apa yang anda bakal tahu buat melalui "Mudahnya Cari Agen & Downline".

Anda bantu mereka. Mereka buat kerja.

Anda dapat habuannya jangkamasa panjang setelah mereka boleh berdikari.


Copy Paste Saja Iklan Ini, Dan Spend Masa 1 Jam Setiap Hari Selama 30 Hari. Anda CONFIRM Rekrut Agen dan Downline Secara Konsisten...

...DIJAMIN!



Kalau anda boleh bagi komitmen 1 jam sehari selama 30 hari dan ikuti beberapa arahan mudah yang saya akan bekalkan, saya jamin anda puas hati dan akan dapat hasilnya.


Kebanyakan orang tak suka bertindak.  Mereka biar je peluang demi peluang berlalu pergi, dan mereka banyak alasan kenapa mereka tak boleh commit.


Sibuk sangat lah...

Tak tahu nak mula lah ...

Hilang motivasi lah...


Dengan "Mudahnya Cari Agen & Downline" TIADA lagi alasan.

Copy paste je.

Ikut arahan mudah je.


Bayangkan setiap hari anda rekrut agen baru yang bakal bantu anda buat jualan produk.

1 agen jual 60 produk sebulan.

20 agen? Jual 1,200 produk sebulan

50 agen? Jual 3,000 produk sebulan.


Mereka Buat Zero ke RM1.5 Juta Dalam 1 Tahun!


Ini real case-study salah satu contoh 2 student yang saya bantu. Mereka newbie macam anda, dan berjaya buat dari ZERO ke RM1.5 Juta Dalam 1 Tahun Dengan Hanya 200 Agen Sahaja.


Bagaimana caranya?

Simple.
Mereka menggunakan Formula "Mudahnya Cari Agen & Downline"


Bayangkan...jika anda juga boleh jadi seperti mereka?


Rekrut ratusan agen & downline...



Demi ratusan agen & downline...



Demi ratusan agen & downline yang READY KELUARKAN DUIT DARI PURSE UNTUK BAYAR




NON STOP - Tanpa Henti Setiap Hari...




Bayangkan Anda Dapat Bantu Agen & Downline Di Tepi Pantai...Sambil Angin Meniup Sepoi Sepoi Bahasa...


Bayangkan anda ada hubungan yang best dan seronok giler dengan agen dan downline.


Boleh jumpa di mana-mana, buat kerja di tepi pantai, di rumah, di kedai makan...bayangkan bisnes anda berjalan dengan orang-orang yang anda sayang dan senang...yang memudahkan segala kerja anda.

Bayangkan orang mengambil berat terhadap anda, dan anda juga mengambil berat terhadap mereka.

Benda ini hanya boleh dicapai jika anda Pandai Cari Agen & Downline Yang Berkualiti Dan Betul

"OK Encik Faisal, Saya Nak. So Berapa Harganya?"

Formula ini terbukti hasil dari pengalaman sebenar.
Selama 13 tahun lamanya saya trial and error untuk dapatkan rentak. 

Gagal berkali-kali.
Air mata tak tahu berapa kali tumpah.

Saya membelanjakan ratusan ribu ringgit untuk menjalankan testing, demi testing untuk dapatkan iklan yang paling OK.

Berapa nilai 13 tahun R&D dan ratusan ribu tinggit perbelanjaan?

RM5,000?

RM10,000?

RM20,000?

Skrip Iklan ini BELUM PERNAH saya kongi dengan orang lain sebelum ini. Ini PERTAMA kali saya release...dan saya akan tutup satu hari nanti bila saya lihat terlalu ramai orang mendapatkannhya.

Anda amat bertuah, kerana terserempak dengan page ini hari ini.

Dan anda hanya perlu letakkan terlalu sedikit pengeras untuk mendapatkan skrip dan copywriting iklan saya.

Anda tak perlu bayar personal coaching fee saya sebanyak RM12,000.

Anda juga tak perlu bayar yuran group coaching online sebanyak RM497.

Dengan bertindak segera HARI INI, anda boleh dapatkan 62 skrip headline dan 26 iklan lengkap khusus untuk tarik, cari dan rekrut agen dan downline yang berkualiti....

...hanya dengan harga RM147 RM30 sahaja.


Tapi anda kena bertindak cepat, kerana ANY TIME saya akan tarik balik.

Ini apa next step yang anda kena buat sekarang: klik pada butang "Seterusnya" di bawah, dan ikut arahan mudah untuk buat pembayaran.

Pembelian anda juga disertakan dengan jaminan pulangan wang 100% bersyarat. Tunjukkan saja yang anda dah ikut araham mudah 1 jam setiap hari selama 30 hari. Jika anda tak dapat hasil? Hubungi kami semula untuk dapatkan pulangan wang. No problem....


Pembelian anda selamat, dan dijamin.

Teruskan tekan butang "Seterusnya" di bawah.







Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Mudahnya Cari Agen & Downline
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran